Full fart i göteborg igen

Tillbaka på hotellet efter en intensiv och bra dag. Först processmöte hela dagen med intressanta diskussioner och delade erfarenheter mellan våra europakontor. Konstaterade att det är väldigt bra människor som jobbar på Nordic, ambitiösa duktiga människor, många har varit med väldigt länge och har otroliga kunskaper om våra produkter och applikationer.  Bra team helt enkelt som har mycket att lära av varandra. Jag skulle ju till exempel åkt till Holland och besökt anläggningar med min holländska kollega men askmolnet satte stopp för det, så det får bli om nåt år istället.

Nu ikväll har vi ätit middag och kört femkamp på Liseberg, det var riktigt kul! Vi var 22 pers så det tog ju ett tag att genomföra alla grenar, men det var många som hejade på när andra körde så det blev bra stämning. Första grenen var den riktiga grabbgrenen, slå en slägga så hårt man kan på en plugg så att en kula flyger uppåt och mäter kraften. Vi tjejer var glada att vi kunde lyfta släggan över huvudtaget! Och den gjorde ont att tappa på stortån kan jag intyga. Tredje grenen var min gren, när det gällde att tanka en skumpande bil med vattenspruta =) Min rosa bil var först i mål, det var skojigare än släggan!

Resten gick sen vidare till skybaren på hotellet mitt emot, men jag kände efter och konstaterade att kroppen var rätt trött trots allt. Imorgon ska vi upp tidigt och åka till Klippan för att hälsa på vårt kontor där, så nu behöver jag lite sömn, godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: