Interna boxningsmatcher

Den där lilla skorpan i magen är en riktig vilde. Sen det började sparka därinne i v.18 så har det blivit starkare och starkare sparkar och oftare och oftare.  Det är mest sparkar på eftermiddagen och kvällen men det är inte så många timmar när jag är vaken som det är helt lugnt därinne.

Men idag har nog skorpan tagit priset, det har varit rena boxningsmatchen därinne hela dagen. 10 kickar och några frivolter, sen lite lugnt, sen 10 kickar och några fler volter.. nästan så man tror h*n fått i sig nåt starkt! Men idag har jag inte ens druckit kaffe, för det blev så mycket förra veckan iom kursen så jag vill inte att skorpan ska få för mycket koffein, tror inte det är bra.

Både Krister och Hans har fått känna på skorpans starka benmuskler, de blev nästan lite chockade för att skorpan var så stark!

Ibland tycker till och med jag att det känns lite otäckt när det rumstreras om så mycket därinne. Tänk att det bor en liten människa inuti mig! Det är rätt fantastiskt när man tänker på det. Och om 3 månader får vi träffa denne lille person, som vi längtar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: