Det regnar alltid i Göteborg

Har aldrig varit i Göteborg utan att det regnat, och denna visit är inget undantag. Som tur var sken solen i tisdags när jag kom ner och min kollega och kompis Fidde hämtade upp mig i stan och så åkte vi ut till sjön Aspen för att klättra med några av hans kompisar. Vi började med att fika, vi båda var vrålhungriga, tur att Fidde tagit med massor med godsaker! Sen blev det en del klättring, även för mig. Jag började med en 4a, som kändes jobbig och det var tungt, så jag tänkte att det nog inte skulle bli så mycket mer klättrat, men som kom jag igång och det blev 5 leder klättrade på topprep!! Så roligt!!

Och jag hade Puttes manande ord i bakhuvudet att jag inte ska ta ut mig, så jag avstod från att klättra mer och satte mig för att titta på de andra och dricka en kopp te. Och då höll jag på att somna! Så det var nog klokt att inte köra på tills jag var helt slut (som jag brukar).

Kundbesöken gick bra, de var glada att vi kom dit och hjälpte till lite med filtren och svarade på funderingar som de hade. Vi fick en guidning bakom och framför kulisserna på hela Universeum, riktigt häftigt var det. Hajen Herman va riktigt läskig när han simmade förbi bara en meter från oss..

Hela dagen igår ösregnade det, så idag var det ingen idé att åka ut till nån klippa. Inte gjorde det mig nåt, för jag fick en mysdag i stan med Putte (som kom ner igår kväll). Vi strosade runt, köpte fina sommarskor till mig (lätta att ta på utan att behöva böja sig ner och bekväma men samtidigt snygga) och fikade på ett kafé.

Det var lagom jobbigt för mina gravidben, så nu ligger jag på soffan med bena högt och bloggar =)

Vi hoppas på bättre väder imorn! Kom igen Göteborg, visa dig från din bästa sida!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: