Kalifornien!

Äntligen är vi här, hos min kära bror och hans familj. När jag tänker efter så var det 5 år sen vi var här sist. Då hade han varken hus, fru eller barn..

Resan gick bra, flygningen över Atlanten var riktigt bra, SAS uppgraderade oss till economy plus, där man sitter bättre, får välja på fler maträtter och fri dricka, det gjorde resan helt ok! Vi var lite sena och höll sånär på att missa anslutningsflyget i Chicago. United Airlines bedömde att vi inte skulle hinna så när vi kom fram till gaten hade de avbokat våra platser och började släppa på standby-resande. Kändes riktigt orutinerat. Så vi höll inte på att få åka med. Till slut fick vi gå på planet, men det var kalabalik tills vi fick några platser.. efter många timmars resande var vi iaf till slut framme hos Mange!

Vi har tagit det ganska lugnt och gjort lite utflykter. En hike i Sunol upp till en liten klätterklippa där vi fick ut lite klätterabstinens. De andra var också med och lillanton var superduktig och gick nästan hela vägen upp på egna små ben, imponerande, han är ju bara 2 år.  Edvin hade det bra i bärselen på Betzas mage, han klagar inte bara han får mat och kärlek.

Igår var vi inne i SF och hade picknick vid havet med utsikt över Golden Gatebron. Minerva kom dit med sina tvillingar, så söta! Vi satt och fikade på en höjd vid havet med branta sluttningar, så Anton fick ha sin ryggsäcksele på sig med ett koppel som en vuxen kunde hålla i! Det kändes lite som att vara ute med Trolla, förutom att Anton inte gillade när man drog i kopplet så det hindrade hans framfarter, haha!

Det har dragit in regnväder över västra Kalifornien, så jag och Putte har hyrt en bil och kört över Sierra Nevada till Bishop. Här ska vi utforska ett klätterområde i Ownes River gorge. Hoppas regnet stannar på andra sidan bergen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: