Slottsweekend på Yxtaholm!

Tillbaka hemma efter en härlig helg i slottsmiljö. Jag, Putte, Trolla spenderade helgen med Stefan och Sandra på Yxtaholms slott. Det var en bröllopspresent från oss till dem och från dem till oss, riktigt bra!

I lördags var det fantastiskt väder. Medan Stefan fick en behandling i chokladens tecken tog vi andra en promenad i en kohage. Trolla var överlycklig som fick yra omkring lös, och det passade bra så hon kunde ligga på hotellrummet och ta igen sig senare när vi kopplade av på slottet med eftermiddagste och ett dignande fikabord.

Sandra fick en ansiktsbehandling och jag en halvkroppsmassage medan grabbarna frossade i scones och allehanda kakor i 2,5 timme! Vi fick både frossa och spaa. Sen hoppade vi tjejer in i bastun nere vid sjön och värmde oss en stund.

Resten av kvällen satt vi i restaurangen och avnjöt en fantastiskt god 4-rättersmiddag. Vi kan allihopa rekommendera köket för dem som uppskattar riktigt vällagad mat.

Innan vi lämnade slottet imorse så käkade vi en frukostbuffé som vi stod oss bra på när vi minglade runt på vår söndagsaktivitet – Taxinge julmarknad! Diverse mysiga hantverk inhandlade och några fina julklappar. Och Jakob, Julia och lilla Vera kom dit och minglade runt med oss en stund, det var länge sen vi träffades.

Vi har alltså inte gjort så mycket annat denna helg än ätit upp oss inför julen ,-)

2 svar to “Slottsweekend på Yxtaholm!”

  1. Magnus Says:

    Wow! Vilka tjusiga slottsbor!

  2. Belliz Says:

    MM visst passar vi bra in i slottsmiljön =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: