En vecka kvar till ledighet

Är så trött på att jobba nu, ingen inspiration när jag är på kontoret, ganska trist egentligen för jag får en massa spännande förfrågningar nu när min chef är på tjänsteresa och jag får ta emot alla mejl till processavdelningen. Vi har haft ett gäng jänkare på besök denna vecka, de ska bli våra återförsäljare på den amerikanska marknaden så de var här på utbildning och för att lära känna oss denna vecka. Jag var ansvarig för att ta fram presentationsmaterial mm för våra applikationer.

Och så har jag fått magont, och det var troligen nån form av inflammation i magsäcken som kan leda till magsår om man inte behandlar, så nu får jag äta tabletter i 10 dagar och försöka att inte stressa och oroa mig. Det har varit riktigt rörigt på jobbet den senaste tiden, en massa konstiga organisatoriska beslut som orsakat stress och ångest, inte alls bra.. Så får det inte fortsätta för då orkar varken jag eller de andra på avdelningen! Men en vecka till, så får jag ledigt 4 veckor, fantastiskt!!

Jag och Putte tänker bila upp till Kebnekaise om vädret verkar någorlunda däruppe. Det blir vandring några dagar och ev en topptur eller två. Sen bilar vi ner till Sälen och bor i stuga med familjen Gual. Resten av semestern är oplanerad, vi ska umgås med familjen, bada, slappa, klättra och vad vi känner för.

Längtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: