Inget Lida Loop men många andra planer

Det blev inte något Lida för mig.. kände mig seg och hade ont i halsen på morgonen samtidigt som jag var såå taggad att få köra.. inget lätt beslut att fatta att jag inte skulle köra. Det är enklare om man ligger däck i feber eller har benet i gips. Är man bara liite halvt emellan sjuk/skadad och frisk, är det svårt, ja ni vet.

Men istället gjorde jag nåt annat jag gillar, jag var coach, dels till Patrik som körde sitt femte Lida Loop (av fem möjliga), dels till en tjej som heter Carro som körde sitt första Lida. Det gick bra för båda två, de tog sig runt under 4 timmar. Jag köpte en femårsjubileumströja till Patrik, tyckte han var värd en =)

Nu känner jag mig så gott som kry igen, istället är det Patrik som är förkyld. Som tur är är det ju inte så roligt väder nu, så det är helt ok att inte vara på topp på nåt sätt- värre är det när solen skiner! Imorgon ska vi trots det nyckfulla vädret testa ett nytt klätterområde, Bistaberget, utanför Nyköping. Det blir spännande, det ska tydligen finnas massor med fina sportklätterturer där.

På vägen stannar vi på Saltå kvarn och fyller upp förråden med ekologiska produkter. Patrik ska köpa de största säckarna med mjöl som de har, han har blivit tokig i att baka! Inte mig emot, nu är frysen full med limpor och bullar av alla dess slag. Vi kan inte äta upp allt i den takt han bakar nya (det blir alltid stora satser surdegsbröd och kulturen måste hållas levande så man bör baka en gång i veckan om man inte vill frysa in deg). Så jag har föreslagit att han kan sälja till mina kolleger, de skulle garanterat uppskatta att kunna köpa nybakt lokalt bröd =)

På söndag tänkte vi fixa klart Börjes (min chefs) kajak som vi får låna så mycket vi vill mot att vi tvättar och vaxar den samt fixar lite småskavanker. Ser fram emot att ta premiärturen runt Bedarön nästa vecka!

Sen är det nästan midsommar, jisses vad tiden går fort när man har kul! och det har vi mest hela tiden =) Har inte hunnit planera vad vi ska göra då, troligen åker vi väll och klättrar och campar på nåt trevligt ställe, eller varför inte en kajaktur?

Självklart med förskpotatis och sill i bagaget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: