Suomi week

Denna vecka är jag i Finland på jobb. Det är vår återförsäljare i Finland som har ett par projekt på gång. Det är min specialitet, kväverening, och praktiska tester av vad som är möjligt att klara av reningsmässigt. Jag och min chef tog färjan över till Åbo i måndags och hade konferens på vägen över. Det var riktigt effektivt att sitta på båten och arbeta och diskutera. Dessutom med vackraste tänkbara utsikt. Man cruisar fram först i svenska skärgården, sedan åländska och sist i den finska skärgården, såå vackert. Jag kan verkligen rekommendera att ta båten istället för flyget, om man vill utnyttja dagen och njuta av resan.

Väl här har vi besökt två presumtiva kunder och pratat om våra processlösningar samt tittat på deras vattenreningsanläggning. Jag tycker det har gått bra hitills, det känns som vår teknik lämpar sig för dessa reningsbehov och vi har kunnat visa på liknande anläggningar på andra ställen som fungerar bra. Men vi får se hur försöken går nu i vår, alltid spännande.

Det har blivit mkt sport på kvällarna, i tisdags såg vi champions league Arsenal-Man United och idag hockey, Finland- USA. och några öl därtill, nice.

Ett svar to “Suomi week”

  1. Magnus Says:

    Hej syrran! Nu fick jag chansen att läsa ikapp på din hemsida…
    Skärgården är för fin, jag längtar dit. Hoppas vi får chansen att visa den för Anton när vi kommer hem i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: