En dag på skidor, äntligen!

Har inte stått på riktiga skidor på flera år, men nu var det äntligen dags igen! Jag och Putte packade in alpinutrustningen i bilen, mellanlandade på lördagsmiddag i Kungsängen och drog vidare till Kungsberget i Sandviken på söndagsmorgonen. Vi fick fint väder och en del sol, cirka -10 grader, perfekt!

Vi träffades tack vare vårt gemensamma skidintresse, spenderade en vinter i Gressoney och nästkommande i Åre. Men sen tog det tvärstopp med skidåkningen av olika anledningar. Dels hade vi upptäckt klättringen och åkt oss ganska mätta på skidåkningen. Dels är slalom en dyr sport att hålla på med och klättringen billigare när det kommer till val av semesterort. Sen var det två år som jag toktränade längdskidåkning och det tog alla lediga helger och lov i anspråk, så utförsåkningen fick prioriteras ned. Men inte i år =)

Idag är mina lår och vader väldigt möra, men det är en härlig känsla när man vet att det är skidåkningen som orsakat smärtan *le*

Nu ska vi snart boka resa till Alperna. Försöker hitta billig restresa till snörik alport, gärna med resesällskap (men det är inte så många vi känner som ska åka i år verkar det som).  Ser fram emot att komma iväg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: