Tjoho! snart helg igen

Veckan har gått fort, som vanligt. Mycket jobb som alltid, men det har varit en bra jobbvecka, fått mycket gjort och driver flera roliga projekt. I tisdags började rallylydnadskursen med Trolla. Det var bara teori, men redan då kände jag att detta kommer bli en bra kurs för Trolla och mig. Rallylydnad är en kombination av lydnad, agility och freestyle. Ser fram emot nästa vecka då vi får börja jobba praktiskt med hundarna.

Onsdag har blivit min hästdag. Äntligen har jag börjat rida igen, det är en längtan som växt sig starkare och starkare. Nu när vi flyttat ner på Södertörn, stockholms hästmecka, så blev det möjligt att få ihop det. Hittade ett superbra stall, med rimliga priser och hög nivå på lektionerna. Dessutom har min kära kompis Linda också börjat, det gör det 100% roligare, när jag varje vecka får träffa en god vän oxå!

Helgen blir skoj, ska vara hemma och umgås med Putte, klättra, cykla mtb, träna med trollet mm. Och så Michaels avskedsfest på lördag. Fast just att det är en avskedsfest är inte kul alls. Michael flyttar till Schweiz.. Iof då har vi nån att hälsa på i det mycket trevliga landet =) Fiiina berg..

Trevlig helg på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: