Vad roligt det är att cykla mtb

Jag kan inte förklara riktigt, men när jag cyklar mtb är magen full av lyckorus, hela tiden!

Idag cyklade jag i Kolartorp i Handen med Putte och Tobbe. Vi körde först en teknisk mtbslinga, som var jättefin och lagom trixig. Efter lite fika gav vi oss ut i det långa skidspåret, som skulle vara mindre teknisk men längre. Vi fick slita ordentligt för att ta oss runt den mycket kuperade banan, med halvmeterdjupa vattensamligar på sina ställen. Det känns riktigt knasigt att braka på rakt ut i vatten på stigen, där man inte ha en aning om hur det ser ut under, eller hur djupt det är. Jag brast ut i skratt nästan varje gång jag körde igenom en vattensamling! Någonstans halvvägs igenom rundan råkade Tobbe och Putte ramla samtidigt i en backe och Tobbe ramlade oturligt rakt på Puttes pedal och bröt revbenet.. otur… hård som bara Tobbe är så cyklade han vidare med oss, om än med ett lite mer plågat ansiktsuttryck. Eller som han sa: Ja, andas ut går bra, det är värre med att andas in.. Hoppas hans revben läker fort.

Jag kände mig riktigt stark och tekniskt stabil, min teknik har klart förbättras sedan förra säsongen, kul när det går framåt!

Väl hemma igen kröp vi upp i TV-soffan och kollade OS =) Vi har kopplat in Eurosport nu så vi kan se mer av OS!

Och så ringde min  söta kompis Lina, vi har inte setts på evigheter känns det som, får bli en middag efter jobbet nästa vecka, helt klart! Nackdelen med sommarn och semester (om man nu måste hitta någon), är att man inte ser sina kompisar lika mycket. Fördelen är att man får chans att längta efter dem och se fram emot hösten när man kan ses igen och fika, träna och mysa ihop igen!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: