Nya tider

Putte har fått ett långt uppdrag i Göteborg och har börjat veckopendla dit nu. Trolla går på hunddagis och jag hämtar och lämnar, på dagis, lite mammakänsla över det hela! Bra med uppdrag men trist att va ifrån min prins. Men varför sitta hemma och klaga, jag gillar läget och det finns faktiskt positiva saker med det med. Trolla får en massa hundkompisar och social träning. Jag får tid för mig själv, vare sig jag vill eller inte, så då passar jag på att filosofera, pyssla hemma, ta långa varma bad och njuta av ensamheten. Desto roligare är det varje gång Putte kommer hem igen. Man uppskattar varandra mer när man inte ses jämt, så är det faktiskt.

Trolla var på sin sista utställning i helgen. Det gick jättebra och domarens omdöme var superbra. Mycket lovande tik, fin pälskvalitet, osv osv.. Känns lite trist att sluta nu, men lång, fin päls passar inte ihop med att springa i skogen hela dagarna.. tyvärr..

Nu är hon en korthårig liten skit, så smal hon blev när pälsen försvann, ujuj! Det tar nog några dagar för mig att vänja mig, Putte har redan vant sig som tur är, men jag saknar lurvtrollet lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: