Känns som fredag idag

Ibland får man känslan att det är en annan dag en den som är, det är lite lustigt, för det kan vara svårt att ta sig ur den känslan och acceptera att det bara är tisdag fast man känner det som att det är fredag. Idag känns som en fredag och jag kan riktigt känna hur skönt det ska bli att få sova ut imorgon och hur roligt det ska bli att cykla mtb. Men så vet jag ju egentligen att imorgon måste jag gå upp tidigt och jobba.. vill inte riktigt.

Men jag tror jag vet varför fredagskänslan infunnit sig. För imorgon ska jag bara jobba halvdag, vi ska på privatlektion med Trolla. Lite experttips på hur man kan gå vidare med unghundsträningen och hur vi kan jobba med henne så hon aktiverar hjärnan. Trolla fattar så snabbt vad det är frågan om så hon tröttnar också snabbt och vill vidare, det går inte att nöta lekar och övningar med henne, på gott och ont. En liten dam som behöver hjärngympa helt enkelt. Dessutom ska vi jobba med koppelträningen, hon fattar inte riktigt att man inte ska slita och dra i kopplet, kanske den enda olaten hon har (?!) och som vi inte kan bota själva, trots alla goda råd vi får från alla möjliga.

Ganska intressant faktiskt vilka oootroliga hundpsykologer det visat sig att man har omkring sig. Dessutom vissa som lärt sig allt de kan genom att titta på TV (mannen som kan prata med hundar bl.a) och som nu vill dela med sig. -Hunden ska gå efter dig på promenaden, -Ryck lite i kopplet så slutar hon dra.. osv osv. Kan tänka mig att det är detsamma för dem som fått barn. 1000 goda råd som bara gör dem vilsna. Det är ju inte så lätt och hundar är liksom barn individer, det som funkar på en funkar inte på en annan… blir intressant att få träning av en som har massor av egen erfarenhet av vovvar imorgon!!

En annan anledning att jag får fredagskänsla är att jag vill att det ska bli helg, då kanske jag blir faster!! Mange och Betzas lille buse väntas titta ut på lördag 🙂

Kanske dröjer en vecka eller två till, men den kan ju komma på lördag!

*längtar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: