Snart slut på 2007

Ett mycket händelserikt år är snart slut. När året började var jag och Putte solnabor, jag hade en timanställning som konsult, Putte jobbade på med sin enskilda firma. Min storebror Magnus jobbade fortfarande på Sandia och var inneboende på en gård utanför San Francisco. Jag, Danne och Nina höll som bäst på att slita med träningen inför Vasaloppet och Vätternrundan. Min andra bror Hans hade precis avslutat sitt exjobb och sökte jobb för fullt. Min tredje bror Krister kämpade för att bli bra från en borreliainfektion som kraftigt påverkade honom negativt.. Mamma och pappa bodde i sin villa och var lyckliga pensionärer i Kungsängen.

Nu så här sista dagen på 2007 när det är dags att sammanfatta året ser det ut så här: Jag och Putte har fått en till familjemedlem, en liten svart pudel som heter Trolla. Vi bor nu i ett rött radhus  med vita knutar i södra Nynäshamn. Jag har fast anställning på Nordic Water som processingenjör och Putte har startat aktiebolaget Merize AB. Magnus träffade Betza och nu bor de i en villa och väntar snart sitt första barn, hur häftigt som helst! Hasse fick jobb på Green Cargo och verkar stortrivas där. Krister mår mycket bättre nu. Mamma och pappa bor fortfarande i huset i Kungsängen och har sköna dagar där 🙂

Jag blev den 4976:e kvinnan att genomföra En Svensk Klassiker. Jag har nu inspirerat åtminstone en kompis (och kanske en bror, fast han inte verkar sugen på vätternrundan för tillfället!) att göra detsamma, så i skrivande stund är Lina ute i spåren och sliter inför sitt första vasalopp, det känns härligt! Även min bror Krister satsar på att köra vasan 2008 och jag tror att han fått lite inspiration till det av sin syster. Det bästa är att se honom så pigg att han orkar träna så hårt som det krävs för ett vasalopp, med tanke på hur han mådde för ett år sedan, ja det är nog det bästa hitills i år faktiskt.

Det är otroligt häftigt att sätta upp mål, som är utmanande, på gränsen till skräckinjagande, att träna för att nå dessa och slutligen lyckas genomföra dem. Vad det än handlar om, tror jag det är viktigt att ha mål, stora eller små, att sikta mot.

Nyårslöften är jag inte mycket för, de är som gjorda för att brytas. Men det är inte så dumt att sätta upp lite egna realistiska målsättningar då och då.

Ett Gott 2008 önskar jag er alla!

Annons

2 svar to “Snart slut på 2007”

 1. Magnus Says:

  Jo, det har varit ett fantastiskt 2007 med många händelser. 2008 ser inte ut att bli mindre intressant!!
  Gott Nytt År från Kalifornien hälsar Mange, Betza och lilla Anton!

 2. Susen Says:

  Ar fortfarande jattestolt over dig som gjorde svenska klassikern!!! Onskar jag hade sa mycket vilja och uthallighet som dig. =)

  Visste inte att du gatt och blivit faster – man far gratulera sa jattemycket. Skoj!

  Ha det gott med dig! Vad har du for stort mal under 2008 da?

  Kramar
  Susen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: