Belliz på kurs

Så har man blivit skickad på kurs i Indesign, för att man ska ha hand om företagets manualer och broschyrer! Lite av en ny värld för mig,  men så skoj det är då. Lär mig massor och ser fram emot att sätta igång med att göra fina manualer till våra produkter. Lite lustigt är det att lagom till man flyttat från stan så ska man in dit på kurs. Som tur är har vi kvar lägenheten i Solna eftersom vi ska hyra ut den i andra hand. Så jag bor där och passar på att städa lite (får god hjälp av min kära mor, hon är för underbar). Vi hyr ut två sängar, en soffa, soffbord och vårt köksbord så det finns faktiskt lite möbler kvar, skönt.

 Men igår kväll var det ändå lite ensligt och melankoliskt att gå runt i de tomma rummen och minnas allt som varit där. Det går inte att undvika att få lite separationsångest när man ska skiljas från något som har varit positivit i sitt liv, även om det nya blir ännu lite bättre, är det inte så?

 Jisses vad det har snöat idag! Det är så mysigt med allt vitt. Längtar till det ligger kvar så jag kan ta fram skidorna 🙂

Imorgon är sista kursdagen, sen ska jag åka ner till det röda lilla radhuset och fortsätta packa upp lådor tillsammans med Putte och Trolla.

*ut i snövädret*

Ett svar to “Belliz på kurs”

  1. Belliz Says:

    Vilken tur för mig att jag hade lägenheten kvar i Solna. Annars hade jag fastnat i kaoset på 73:an och kommit hem mitt i natten.. har hört många skräckhistorier nu om hur folk fastnade på vägen och satt fast. En som kom hem kl 4 på morgonen dagen efter, brr.

    Och nu slipper jag fundera så mycket över pendeltågselände och ersättningsbussar, riktigt riktigt skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: