Trollas första tur i skogen

Igår blev en händelserik dag för lilla trollet. Först åkte vi bil och satt i hundsäkerhetsbälte hela vägen. Det gick jättebra om man fick krypa halvt upp i mattes famn. Sen hoppade vi ut i skogen i Ursvik. Det tyckte Trolla var otroligt roligt. Vi gick en liten bit in i skogen och hittade en liten kulle som vi satte oss på. Sen fick Trolla busa runt och vi lekte kurragömma med henne. Efter en stund var hon så modig att hon sprang runt själv i alla spår som jag och Patrik tidigare visat henne, runt runt runt. Det var svårt att tro att det fanns såå mycket fart i henne. Men till slut började hon snubbla runt och man såg hur trött hon var, fast hon inte ville sluta springa. Så då packade vi in oss i bilen igen och åkte hem. Gissa vem som sov resten av kvällen och knappt orkade gå ut och kvällskissa?!

Hon är jätteduktig på att hålla sig inne. Det är bara när matte och husse slarvar och inte går ut tillräckligt ofta som hon råkar kissa inomhus. Vi börjar lära oss hur hon ser ut när det är dags. Dessutom går hon i koppel som hon aldrig gjort annat. Vi trodde det skulle bli en massa klagomål när kopplet sattes på. Men det kanske kommer när hon blir lite äldre, vem vet.

Jag och Patrik har turats om att sova på madrass i hallen med henne. Hon är ju van att sova med 8 syskon och inte helt ensam så det ska vi vänja henne vid succesivt. Vi vill inte ha henne i sovrummet, vilket komplicerar saken lite, men det ska nog gå bra. Inatt sov hon i ”kompostburen” med mig tätt intill utanför. Får väl se hur lätt det går att flytta sig därifrån och tillbaks till min egen säng! Men det är faktiskt rätt mysigt att ligga där och sova tätt intill vårt lilla mystroll.

Nej nu ska vi gå ut en sväng igen minsann.

Annons

Ett svar to “Trollas första tur i skogen”

  1. Susen Says:

    Ååååå vad mysigt det låter!! Fick en schäferbok när jag fyllde år. Sitter och bläddrar i den och visar massa bilder för Tobbe. Hoppas han nappar snart.. =)

    Vad roligt att det går så bra med lilla Trolla!
    Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: