Födelsedagsfest!

I lördags hade jag bjudit in mina kompisar på fest med lite drinkar och tilltugg. Jag tycker att man ska ta vara på de tillfällen som ges att bjuda till fest och få träffa sina vänner! Dessutom ville jag fira att jag börjat jobba på NW, så när alla kommit och druckit sin första drink och de fina presenterna var öppnade, så korkade jag upp en flaska skumpa och bjöd på 🙂 Det har jag väntat länge på att få göra!

Även om det inte är huvudsyftet med festen att jag ska få paket utan att träffa mina kompisar, så blir jag såklart jättejätteglad för presenterna, tack alla för dem! Idag har jag på mig de fina örhängena som Lina och Erik gav mig och halsbandet som jag fick av Sara och Jens, jag känner mig vårig och fin! När jag kommer hem ska jag tappa upp ett bad och använda spakittet som Charlotta gav mig, och till det kan jag tända värmeljusen från Melani, mysigt!

Jag får vänta lite längre på att kunna njuta riktigt av Tobbe och Jennys present, jag vet inte riktigt vad det är och de vägrar berätta! Jag fick en liten planta i en kruka och jag får vänta tills den växer upp för att se vad det blir. Men jag misstänker starkt att det är en chilifrukt, habanero kanske? Habanero är min favvochili och Tobbes ”african lingonsylt” som är gjord på habanero är min favoritsmaksättare i maträtter. Funkar till allt om du frågar mig 😀

Hoppas alla som kom hade lika roligt som jag i lördags!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: