Öppet Spår 2007

I helgen var det dags att packa in skidorna, oss själva, Daniel, Nina och Lucas (Daniels son) och köra upp till Sälen. Denna gång hade vi mer tur med boendet och behövde inte bo i ett bajshus som ifjol… Vi delade på vardgsrummet och hade t.o.m. TV så vi kunde ligga i sängarna och slökolla på melodifestivalen innan vi somnade.

Kl fem på söndagsmorgonen studsade Putte upp och brassade frukost till oss trötta öppetspåråkare. Kl halv åtta gav vi oss iväg från starten i Sälen och började skida mot Mora, 9 mil söderut.. Det var mycket tuffare förhållanden jämtfört med ifjol. Snöfall och motvind samt lösa sladdriga spår gjorde att det blev slitsamt. Men de första fem milen njöt jag riktigt mycket, det är så otroligt vackert och häftigt att skida den vägen, upp på fjällsidor, över sjöar och myrar och ner i dalar. Förbi småbyar och fäbodar. Och inte minst alla människor som står och hejar och ringer i bjällror längs vägen, underbart!

8 timmar och 53 minuter efter att jag startat skidade jag under banderollen i mål i Mora, otroligt trött men otroligt nöjd att ha fullföljt loppet! Daniel och Nina åkte tillsammans hela loppet och gick i mål efter nästan 12 timmars skidande. Det känns jätteroligt och skönt att alla kom imål och nu kan vi gemensamt sikta mot det sista momentet i Klassikern; vätternrundan!

Återigen en stor eloge till underbara Putte som var coach, chaffis och barnvakt under hela dagen, utan honom hade det blivit mycket mycket jobbigare.. Ska fundera ut ett riktigt bra sätt att tacka honom på!

Han är förresten i Fontan med Tobbe och klättrar denna vecka. Jag slutade på TAC i fredags och börjar mitt nya jobb på torsdag, så nu har jag några dagar att vila upp mig på, inte helt opassande =) Det blir spännande med nytt jobb, men än vet jag inte så mycket mer än att jag ska resa runt i Europa och dokumentera hur företagets anläggningar funkar. Berättar mer när jag vet.

 Nu ska jag hoppa i säng, godnatt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: