Snart december!

Uj, vad tiden går snabbt, snart är det slut på gråa trista november och in kommer mysiga december! På lördag ska jag julpyssla hos Charotta, det blir tjejkväll med glögg, pepparkakor och massa pyssel 🙂 På söndag är det den årliga lussefikan hos Stefan och Sandra och nästa helg ska vi på lussefika hos Puttes syster och även hinna med årets julkonferens, vi ska till Linköping och ha det bra, mer vet jag inte (som vanligt, Putte och Lasse fixar och jag och Kattis får inget veta). Sen är det inte så långt kvar till jul!

 

Julen ja, för första gången sen 2000 kommer jag vara i Sverige över jul! Magnus kommer hem istället och det blir ”bara” en sväng till Lofsdalen i mellandagarna. Nyår firas hemma i vår lägenhet, håll utkik efter inbjudan i mejlen! Om du inte får någon så hojta, det är meningen att alla som vill ska få komma.

 

Annons

Ett svar to “Snart december!”

  1. Magnus Says:

    Ja just det! Nu är det december och snart jul också. Jag, storebror Mange, kommer hem till jul för första gången på fem år! Passa dig Bella, jag kommer att äta upp allt ditt julgodis!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: