Sista klätterdagen och så lite fest!

Så har till sist sista klätterdagen kommit. Vi var lite oroliga att de sista dagarna skulle regna bort, men idag sken solen och det var återigen kallt nog så att stenarna höll sig torra. Jag och Putte åkte till L’elefant och klättrade. Vi arbetade på ett 6B-sva och tog fram en helt ny beta (lösningsförslag på problemet) som vi sen satte! Dessutom klarade jag mitt hat-projekt, ett problem som jag försökt klara redan i våras men bara trillat ner från och blivit arg och frustrerad. Nu gick jag förbi, kände att jag kunde sätta den, provade en gång och kom upp på första försöket och kände, va tusan var problemet innan?!

När jag kom ner hit var jag rätt sliten och övertränad, hem åker jag utvilad och pigg, trots två veckors intensivt klättrande och vindrickande, underbart. Bästa medicinen 🙂

Sista kvällen blev det långbord i vår git, massa god mat, vin och glada människor. Både jag och Putte slog rekord i att vara uppe länge denna semester (vi har gått och lagt oss först och varit uppe och ute i skogen först).

Innan vi ens hann lämna Fontainebleau längtar vi tillbaks, det är något magiskt med den skogen…

 

Annons

2 svar to “Sista klätterdagen och så lite fest!”

  1. Susen Says:

    Vad roligt att läsa att ni har haft det så bra!! Alltid roligt att klara nya utmaningar. Då är det hem och ta tag i en ny utmaning nu då? Jobb! Hoppas du trivs bra och att du nu jobbar med det du faktigt vill jobba med!

    Kramizar från Lkpg!

  2. Belliz Says:

    Jag trivs super!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: