Jobbe jobbe!

Yes, äntligen får jag jobba lite!

Under tre veckor jobbar jag intensivt med lanseringen av Jeeps nya modell Compass. Min roll är att hjälpa personalen pa huvudkontoret med diverse saker, officiellt kallas jag Secreteray of office. Later ju fint i alla fall! Imorgon börjar journalisterna anlända till Stockholm och det kommer ca 400st totalt under 2 veckors tid. Min bror Hans är ocksa inblandad, han ska vara chafför under lanseringen och köra runt VIP-folk mm i stan, verkar kul!

Pa kontoret är alla tyskar, sa jag far öva min tyska litegrann ocksa, det är bra =) Detta skriver jag fran jobbet, pa en tysk dator, därför kan jag bara skriva a när jag menar a, om ni förstar!

Vad har ni för er nu? skriv gärna en rad i gästboken!

Ett svar to “Jobbe jobbe!”

  1. Susen Says:

    Bra att du har fått in en fot där. Så du har något att göra. Trist att bara gå och dra! Men antar att du söker vidare på det som du verkligen vill jobba med? Har du något på G?

    Själv så har jag haft lite av ett lyxproblem när jag varit borta. Varit tvungen att välja mellan två företag som båda ville ha mig. Idag ringde jag och tackade nej till det ena och ja till det andra. Så på torsdag börjar jag jobba!!! =)

    Kramizar igen på dig! Dags å ses snart tycker jag allt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: