Augusti igen

Vipps så var juli slut, härliga juli, som bjudit på så många fina soliga dagar! Välkommen tillbaka nästa år!

Jag jobbar igen med sommarkursen på KTH, undervisar teknikintresserade tjejer om rymden, raketer, solceller, flytande kväve och andra spännande saker. Jag gillar att vara lärare, kanske något man skulle satsa på? Men jag vill ju helst jobba med det jag pluggat, kemiteknik och miljö… Att det ska vara så svårt att få in en fot på arbetsmarknaden… suck. Om någon får nys om ett jobb inom kemi, miljö eller nåt annat som skulle passa mig så säg till!!

Ska sätta igång och ringa en massa företag nu i augusti när folk är tillbaks efter semestern, få se vad det leder till.

 

Min bror Magnus var på besök hemma i två veckor, han åkte tillbaks i lördags, till San Francisco där han bor. Jag hann träffa honom ganska mycket, vi var ut i skärgården en sväng, var på Skansen och så blev det flera mysiga kvällar med middag och bildvisningar hemma i Kungsängen som sig bör, riktigt mysigt var det. Tur jag har två brorsor och mamma och pappa kvar i Sverige nu när han åkt, annars hade det blivit alldeles för tomt…

I veckan ska jag göra om i fotoalbumet en del, det sägs att det ska bli regnigt väder. Men om det inte blir det får ni vänta på fler bilder.

Hej så länge

3 svar to “Augusti igen”

 1. Susen Says:

  Ja visst går tiden snabbt? Tycker det är lite läskigt! Hur länge sen är det egentligen sen vi träffades? 2 år? Är det så länge? Oj Oj.. som sagt.. tiden går fort.. Hänger inte riktigt med ibland.. *S*

  Hör för övrigt hört från ett håll att Augusti ska bli finaste månaden, och från ett annat håll att det ska bli jätterisigt väder i Augusti. Hmm.. vi får väl se helt enkelt.. =)

  Stora kramar på dig!

 2. Magnus Says:

  Hej syrran! Vilken cool tur ut på det stilla öppna havet vi gjorde! kram – Mange

 3. Håkan Says:

  Tiden går fort, ja! Vi håller på att riva ut lite mattor och innertak hemma. Ser ut som tusan, men det ska bli fint så småningom. Jag trodde också att det skulle bli regn och busväder förra veckan, men det försvann visst. Ska inte klaga för det blev en dykhelg ute i Stockholms skärgård eftersom frun drog till Götet för att kolla EM! Ha det bra i solen och på jobbet så ses vi när alla är tillbaka i sta’n!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: