Lida Loop

I söndags var det dags för mtbtävling för både mig och Putte. Eftersom loppet gick i härlig södertörnterräng behövde vi inte bo på hotell utan kunde sova hemma och köra dit på morgonen, smutt! Kl 11 gick starten och då var det redan HETT! Sommarens andra högtryck har nämligen placerat sig över Sverige, vilket är helt underbart, svältfödd på värme som man är. Men när man ska cykla 6,5 mil i skogen är det svårt att få i sig tillräckligt med vätska när det är 28 grader i skuggan…

 Banan var torr och geggfri eftersom det inte regnat på länge, vilket gjorde att man kunde cykla riktigt snabbt! Och det gjorde vi båda två. Mitt mål var under 4 timmar och Putte ville cykla på mindre än 3,5h. Båda lyckades och sluttiderna blev 3h39m resp. 3h23m. Trötta och glada lastade vi cyklarna på bilen och rullade hem… till sängen… resten av kvällen spenderades i sängläge med ett stort glas vatten och en påse chips!

Kan säga att jag inte var piggast imorse när jag gick upp halv sju och cyklade in till stan för att jobba första dagen på mitt sommarjobb! Men vad gör man inte för att få arbeta lite?! Jag har fått jobb som lärare på KTHs sommarskola för tjejer i 5:an till 8:an. Superkul att få göra något vettigt igen, man blir lite seg av att vara arbetslös och inte göra något nyttigt. Dessutom gör vi bara en massa roliga saker hela dagarna med tjejerna. Jag är fysiklärare och i vår grupp bygger vi vattenraketer av pet-flaskor, leker med flytande kväve och bygger tekniklego med solceller och andra coola saker =)

 

Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och ta en kvällsfika!

Kram och hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: